Bitirme Projesi I ve II Dersleri Arasunum Programı

Covid-19 Pandemisi nedeniyle Bitirme Projesi Arasunumları Zoom Meeting biçiminde yapılacak olup, arasunumlar 9 Mayıs 2020 Cumartesi günü, programda belirtilen saatlerde, eş zamanlı olarak 3 ayrı odada (Zoom Meeting Rooms 1, 2 & 3) ilgili öğrencilerin ve jüri üyelerinin katılımıyla yapılacaktır.

Zoom Meeting Room 1, 2 & 3 için bağlantı linkleri ve şifreleri Bitirme Projesi dersini alan tüm öğrencilere, Makine Mühendisliği Bölümümüzce oluşturulan WhatsApp grubunda duyurulacak olup, ilgili dersi almayan öğrencilerin girişlerine ilgili salonların moderatörleri tarafından müsaade edilmeyecektir.

Her Zoom Meeting odasının girişinde Bekleme Odası (Waiting Room) tanımlanmış olup, arasunum yapacak öğrencilerin programda numarası belirtilen Zoom Meeting bekleme odasında sunum başlangıcından 10 dakika önce giriş yapmaları gerekmektedir.

Sunum başlangıcında sunum yapacak öğrenciler ve jüri üyeleri, programda belirtilen Zoom odasına ilgili odanın moderatörü tarafından kontrol edilerek kabul edilecektir.

Sunumu biten öğrenciler Zoom odasını isterlerse terk edebilecek, isterlerse de diğer sunumları Zoom üzerinden takip edebileceklerdir.

Tüm arasunumlar, maksimum 20 dakika sunum 10 dakika soru cevap olarak icra edilecek olup, programda sarkma olmaması için tüm öğrencilerin maksimum sunum süresine dikkat ederek hazırlık yapmaları önerilmektedir.

Arasunum programına buradan ulaşabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize arasunumlarında başarılar diliyoruz...

Sağlıkla evinizde kalın...