Stajlarla ilgili ek duyuru

MAK 300 ve MAK 400 Stajlarını

2020 yaz aylarında firmalarda yapacaklar için ek duyuru

Covid-19 Pandemisine Yönelik Kısıtlamaların olduğu süreçte Makine Mühendisliği Bölümünün Zorunlu Stajlarının Uygulama Esasları başlıklı duyurumuz daha önce ilan edilmiştir.

Bunun dışında 2020 yılı yaz döneminde firmalarda kendi isteği ile staj yapmak isteyen öğrencilerimiz Bölüm Başkanlığına hitaben yazılmış, ilgili stajını kendi isteği ile firmada yapmayı talep ettiği bir dilekçe ile birlikte aşağıda belirtilen belgeleri de ekleyerek en geç;

03 Temmuz 2020 Cuma günü saat:16.30’a kadar

Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığımıza teslim edilmiş olması gerekmektedir.  Belgelerin staja başlanılacağı günün en az 15 gün öncesinden  bölüm sekreterliğine teslim edilmiş olması sigortanın yapılabilmesi açısından gereklidir. Belgeler süresi içinde teslim edilecek şekilde kargo ile de gönderilebilir.

Dilekçeye eklenecek diğer staj belgeleri:

  1. Staj başvuru dilekçesi formu (Bölüm web sayfası stajlar sekmesi altından ulaşılabilir. Form eksiksiz ve doğru doldurulmalıdır.)

  2. Staj ücretlerine işsizlik fonu katkısı bilgi formu (Bölüm web sayfası stajlar sekmesi altından ulaşılabilir. Form eksiksiz ve doğru doldurulmalıdır.)

  3. SGK-Müstehaklık belgesi (e-devlet üzerinden alınabilmektedir)

  4. Kimlik Fotokopisi

Not: Formların doğru doldurulmuş olması önemlidir. Bunun için  acan@baskent.edu.tr  e-posta adresinden yardım alınabilir.